Transport gratuit al bagajelor de cala cu TAROM

LarnacaIncepand de astazi compania nationala de transport aerian TAROM, pune la dispozitia clientilor sai o noua oferta care sa raspunda, proactiv, intr-o mai buna masura nevoilor actuale ale acestora. Oferta este customizata pentru cursele Bucuresti – Larnaca (al treilea oras ca marime din Cipru), Amman (capitala Iordaniei), Beirut (capitala Libanului) si Dubai, pentru calatorii care vor avea loc pana pe 28 martie 2015, data ultimului retur. Elementul de noutate consta in furnizarea unui serviciu gratuit de transport, pe rutele mai sus mentionate, a unei piese de bagaj de cala cu o greutate de 30 de kilograme la clasa economic, cat si a trei piese de bagaj de cala cu o greutate de 30 de kilograme de data aceasta pentru clasa business.

Acest serviciu este valabil doar pentru zborurile efectuate de TAROM cu aeronave pe care le detine in proprietate. Trebuie mentionat ca in cazul curselor operate de parteneri ai companiei nationale de transport aerian acest serviciu poate sa nu fie aplicabil si ca urmare regulamentul instituit va apartine operatorului de zbor.

Mai jos puteti regasi detalii privind numarul de bagaje de cala pentru clasa business si economic care beneficiaza de transport gratuit:

  • Ocupantii unui loc la clasa business au dreptul la maxim 3 piese de bagaj cu mentiunea ca un bagaj nu poate sa cantareasca mai mult de 23 kilograme/pasager; la clasa economic facilitatea consta in maxim o piesa de bagaj care la randul ei nu poate depasi greutatea de 23 kilograme/pasager.
  • Infantii care nu ocupa loc beneficiaza atat la clasa business cat si la clasa economic de un bagaj a carui greutate nu poate depasi 10 kilograme si care, ca dimeniune insumata, nu poate depasi 115 cm, la care se poate aduga un carucior portabil.
  • Marinarii care au achitat tarife dedicate marinarilor au dreptul la maxim 3 piese de bagaj la clasa business, o piesa de bagaj neputand depasi greutatea de 23 kilograme/pasager; in cazul clasei economic poate dispune de maxim 2 piese de bagaj, cu aceeasi mentiune de limitare de greutate la 23 kilograme/pasager.

Author: Traveloshop

Share This Post On